Στο εργαστήριο μας δεχόμαστε καθημερινά άτομα διάφορων ηλικιών που έρχονται με σκοπό να παρακολουθήσουν τα μαθήματα ραπτικής. Τα μαθήματα είναι δωρεάν για όλους.. Στα μέσα του 2019 πήραμε άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Εργασίας και έχουμε καταφέρει να προσλάβουμε κάποιους πρόσφυγες μέσω των κερδών της ΚοινΣεπ Περι Έργων. Ευελπιστούμε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε και σε άλλες προσλήψεις.

Στόχος μας είναι να τους προσφέρουμε ένα δημιουργικό πρωινό όχι μόνο μέσω της εκπαίδευσης και μεταφοράς τεχνογνωσίας, αλλά και χάρη στην κοινωνικοποίηση και ενσωμάτωση μέσα από ένα φιλικό και προστατευόμενο περιβάλλον.

Στον χώρο του εργαστηρίου έχουμε δέκα ραπτομηχανές, ένα μικρό εκθετήριο και παράλληλα λειτουργούμε σαν φυσικό κατάστημα.

Μπορείτε να βρείτε:

Τσάντες, πορτοφόλια, ποδιές, μπρελόκ,…φτιαγμένα από ανακυκλώσιμο υλικό- μεταχειρισμένα υφάσματα, ρετάλια αλλά και από ρούχα που προέρχονται από δωρεές.

Πορτοφολάκια, νεσεσέρ, πουγκιά,….κατασκευασμένα από υλικά που προέρχονται από προσφυγικά σκάφη που διασχίζουν το Αιγαίο Πέλαγος.

Παραγγελίες για οτιδήποτε σχετικό με την ραπτική είτε διαδικτυακά είτε στο κατάστημα.

Και επιδιορθώσεις ρούχων.